Lassi Erpiön kotisivu


kuva

 

Profeetallinen pilvinäky

Turun Martinkirkon tiistai-illat

Tuula Ekbom

Turun Ilpoisten piiri

 

Rukouspyynnöt voi lähettää:

Ilpoisten piiri

Martinkirkko

Huovinkatu 1

20810 TURKU

 

Linkkivinkit: pasuunasoi.com ja terveystietoa.info

 

Sähköposti: lassi.erpio@gmail.com

 

Lassi Erpiö, Suomen Turusta, joka aikansa harhailtuaan pääsi Elämään sisälle

Olen kotoisin tavallisesta kodista, jossa isä ja äiti kävivät työssä. Muita lapsia ei ollut. Perheessä ei oltu erityisen uskonnollisia. Toisaalta muistan lapsuudestani, että serkkutyttöni opetti mulle sen iltarukouksen: 'Levolle laske Luojani, armias ole suojani, jos sijailtain en nousisi, taivaaseen ota tykösi'.

Sitä muistin aina iltaisin rukoilla, joten usko Jumalaan on ollut pikkupojasta asti. Muistan kuitenkin, että rippikoulu oli mulle vaikeaa. Ei kiinnostanut lainkaan. Olipa sekin lähellä, ettei Niilo Lampi heittänyt ulos riparista. Joskus vaikeaa oli myös Turun Lyseossa. Monta kertaa olin lopettamassa lukion kesken. Vain äitini sinnikkyys esti sen. Hän jaksoi aina kannustaa - kiitos äidille siitä ja monesta muusta. Vuonna 1972 pääsin ylioppilaaksi M:n papereilla.

Pääsin ensin opiskelemaan Turun Yliopistoon. Vuoden 1972 syksyllä kuitenkin pääsin varaoppilaana Turun Kauppakorkeakouluun, josta valmistuin vuoden 1977 keväällä ekonomiksi. Vuoden 1976 olin armeijassa, jonka aikana myös avioiduin Leenani kanssa. Armeijan jälkeen oli vaikea saada työtä. Pääsin ns. virastotyöntekijäksi ensin Kouluvirastoon ja sen jälkeen Teknillisiin Laitoksiin. Tein vuoden 1977 aikana vedenkulutustutkimusta Turun kaupungin osalta. Vuoden 1977 lopulla sain kuitenkin paikan Turun verotoimiston yks. elinkeinonharjoittajien osastolla. Eira Andsten oli se henkilö, jota saan Herran ohella tästä kiittää.

Siihen aikaan, nyt jo edesmennyt, Mauri Malka oli lääninverojohtajana. Sain paikan ensin ennakontarkastajana. Myöhemmin sain siirron elinkeinoverotuksen ohjaustehtäviin, joissa olin vuoteen 1984 asti.

Äitini oli tullut elävään uskoon jouluna vuonna 1979. Hän koki ensi kertaa, että hän voi ja saa tulla sellaisena kuin hän on - ehtoolliselle Herran eteen. Tämä oli armon kokemista omakohtaisesti. Inga-äiti otti vastaan Jeesuksen omaan elämäänsä. Hän alkoi rukoilla miehensä Leon ja minun puolesta. Äitini opiskeli kirjekurssilla Raamattua.

Vuonna 1980 aloin itse tutustua Raamattuun erään kirjekurssin kautta. Siinä piti vastata erilaisiin kysymyksiin. Kun kysyttiin, saako puolestasi rukoilla, vastasin kyllä. Asuin siihen aikaan Uittamon asuma-alueella, jossa toimi raamattupiiri Helena ja Olli Saarenlaidan kodissa. Piiriä veti Kari Ylinen. Seurakunnassa oli v. 1983 kampanja nimeltä - 'Se löytyy'. Siinä pyrittiin saamaan kontakteja uusiin ihmisiin. Minullekin soitettiin ja kysyttiin, saammeko tulla kotiin juttelemaan. Niinpä nämä miehet tulivat kertomaan uskonasioista. Kyselin paljon ja kiinnostuin. Lähdin mukaan tuohon raamattupiiriin. Kyselin paljon ja hankalia kysymyksiä. Onneksi Ylinen oli kärsivällinen vetäjä.

Usko alkoi kasvaa siinä kun luettiin Raamattua ja rukoiltiin puolestani. 'Mä kuuro sokea sain ihmeen kokea, nyt kuulla nähdä voin'.

Niinpä sitten vuonna 1983 tunnustauduin julkisesti Jeesuksen omaksi. Kerroin asiasta myös työkavereille. Herra alkoi hyvän työn elämässäni.

Hakeuduin Merikarvialle verojohtajan tehtäviin vuonna 1984. Pitkän ajan kuluttua minut sinne valittiin - 50 km Porista pohjoiseen meren rannalla olevaan pitäjään. Vaimoni ei kuitenkaan kotiutunut Merikarvialle, joten hakeuduin Marttilaan töihin vuonna 1987. Jälleen pitkällisen rukouksen jälkeen verohallitus nimitti minut sinne verojohtajaksi. Asuimme Liedossa siihen aikaan. Hengellinen yhteys seurakuntaan rajoittui Jumalanpalveluksiin. Aloin keskittyä liikaa maallisiin. Toisaalta huomasin, etten vieläkään ollut vapaa kaikista pahoista tavoistani. Ihmettelin, ettei tämä oikein toimi.

Vuoden 1988 alussa vaimoni näki asuntomme yläpuolella viisi enkeliä. En tiedä miltä ne näyttivät. Pääsiäisyönä heräsin siihen kun minut herätettiin. Herra alkoi puhua minulle tulevista tapahtumista. Muistan tänäkin päivänä tämän ihmeellisen yön. Jatkoin kuitenkin tavanomaista elämää, kunnes tapahtui erilaisia ikäviä asioita aivan yhtä aikaa vuoden 1989 alussa. Sanoin vaimolleni, että tässä on Jumalan käsi nyt meidän päällämme. Niin kävi, että se ahdistus mursi minut täysin.

Eräänä ruokatuntina Marttilan seurakuntatalolla kohtasin kirkkoherra Timo Mäkisen. Pyysin häneltä vähän aikaa. Tunnustin syntini ja heikkouteni sekä tahdoin luovuttaa itseni kokonaan Herralle Jeesukselle Kristukselle. Kun Timo julisti syntini anteeksi, koin valtavan voiman tulevan sisimpääni. Sen rukouksen jälkeen olin eri henkilö. Vanha oli kadonnut ja uusi oli tullut sijaan. Sieltä lähtiessäni lintujen laulu kuului kuin vahvistimesta. Ihmiset vaikutti kaikki rakastettavilta. Jeesus astui sisään ja Jumalan rakkaus vuodatettiin sisimpääni. Se oli elämäni todellinen käännekohta - kiitos Jumalalle.

Melko pian sen jälkeen kohtasin Tuula Ekbomin ja Kaarina Riitinkin Ilpoisten piiristä. Eräänä tiistaina äitini kehoituksesta menin sinne Ilpoisten seurakuntatalolle. Aloin itkeä siellä ja sitä jatkui sitten koko illan. Tilaisuus oli niin hoitava. Koin, että minua hoidettiin syvältä. Herra oli parantamassa. Huomasin, että Pyhä Henki oli tullut elämääni jo siellä Marttilan rukoushetkessä. Hän astui sisään kun luovutin itseni Jeesukselle.

Syntitottumukset jäivät pois. Koin ihmeellisen vapauden. Nyt ymmärsin, ettei ihminen omin voimin voi voittaa syntitottumusta omassa elämässään. Henki auttaa todella meidän heikkouttamme. Ei se merkinnyt, ettenkö olisi langennut ja vieläkin lankeaisi johonkin syntiin. Herra ei kuitenkaan hylkää eikä kutsumistaan kadu.

 

 

Taivaallinen pilvinäky

Vuoden 1989 vapun päivänä - samana päivänä kun oli ollut ensimmäinen Jeesus Marssi Turussa, tulimme autolla Rymättylästä Turkua kohti.

Särkäsalmen sillan kohdalla näimme pilvettömällä sinitaivaalla muodostuvan pilvimuodostelman.

Taivas oli aivan selkeä syvän sininen ja kello oli 19.00. Yhtäkkiä näin minä ja vaimoni Leena samaan aikaan taivaalle muodostuvan kuvion.

 

Kolmio

Taivaalle ilmestyi geometrinen pilvikuvio.

Kuvio kertoo meille Jumalasta, jolla on kolme persoonaa: Isä ja Poika ja Pyhä Henki.

”Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.” Joh. 14:26

”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” Matt. 28:19

Nämä pilvet väistyivät ja esiin tuli samaan kohtaan uusi pilvi.

Kolmio

Elämänkirja

Kun näimme tämän pilven siis luonnollisilla silmillämme, sanoin vaimolleni, että Jeesus katsoo Elämänkirjaa: Onko nimemme kirjoitettu siihen. Se on hyvin vakava asia, koska Raamattu sanoo, että ”Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.” Ilm. 20:12

Toisaalta lupaus on myös siitä, että ”Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.” Ilm. 3:5

Kenet Herra Jeesus tunnustaa Jumalan lapseksi. ”Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.” Joh. 1:12

Meidän tulee tunnustaa Jeesus omaksi Herraksemme ihmisten edessä täällä maan päällä, silloin hän myös tunnustaa meidät taivaassa.

Pasuunaenkeli

Tämä pilvi muodostui taas samaan kohtaan missä edellinen oli ollut.

Pasuunaan puhaltava enkeli kertoo meille siitä, että ihmisille on kerrottava hyvä sanoma eli evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta.

Synnit on sovitettu ja Jumala on armollinen katuvalle syntiselle. Jeesuksen veressä on lunastus ja syntien anteeksiantamus.

”vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka.” Apt. 1:8

”Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasuunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä. Ja sinä, ihmislapsi! Minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani.” Hes. 33:6-7


Pasuunaenkeli

Juoksija

Edellisen pilven väistyttyä ilmestyi uusi pilvi näkösälle taas samaan kohtaan.

Juokseva enkeli kuvaa sitä, että on kiire julistaa evankeliumia. Voimme siten jouduttaa Herran paluuta, kun Hän tulee noutamaan omaa seurakuntaansa pilviin ja tuuliin.

Hänhän sanoi: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää.” Matt.28:19-20

Toisaalta tulee mieleen Lootille annettu kehoitus. ”Pakene henkesi tähden, älä katso taaksesi äläkä pysähdy mihinkään lakeudella. Pakene vuorille, ettet hukkuisi.” 1. Moos. 19:17.

Meitä varoitettiin ja varoitetaan, että samalla tavoin kuin Sodoma tuhoutui, on tapahtuva myös lopun ajassa. Jumala on tuomitseva jumalattoman maailmanjärjestyksen. Vuoret kuvaavat rukousta, Herran läheisyyttä ja Hänen seurakuntaansa. Nooa meni perheineen arkkiin ja he pelastuivat.

Herran nimi on vahva torni… ”Jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu” Hänen nimensä on Jeesus. Muuta nimeä ei meille ihmisille ole annettu, jossa me pelastuisimme.

Juoksija

Myrsky

Kun edellinen pilvi oli vuorostaan hävinnyt, saimme nähdä hyvin pelottavan pilven muodostuvan taivaalle. Siinä pilvessä oli myllerrys käynnissä. Ikään kuin kaikki olisi mennyt ylösalaisin.

Ymmärsin, että siksi on kiire julistaa evankeliumia, koska tulee tapahtumaan monenlaisia mullistuksia, jotka saattavat myös järkyttää ihmisiä. Haggai 2:6 ”Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Vielä vähän aikaa, ja minä liikutan taivaat ja maan, meren ja kuivan.”

Olemmeko valmiit suuriin muutoksiin. Kun ajattelee, että saimme nähdä tuon pilviprofetian vuonna 1989, on sen jälkeen tapahtunut todella paljon muutoksia Suomessa ja koko maailmassa. Muutosten laatu ja nopeus on ollut hämmästyttävä: Rautaesiripun kaatuminen, EU:n synty, terrorismin nousu, digi-tekniikan ja atk:n kehitys, saastuminen luonnossa ja moraalin rappiokehitys jne.

Tämä pilvinäky jätti pelottavan ja rauhattoman mielen. Herra kuitenkin antoi lopuksi klo 20.00 meille vielä yhden uuden pilvikuvion:

Myrskypilvi 

Kristus

Hän lupaa sanassaan: ”älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.” Joh. 14:1-3

Herra Jeesus on siis tulossa noutamaan omaa seurakuntaansa. Se aika voi olla hyvin pian. Meidän on oltava valmiit. Jeesus kehoitti valvomaan ja rukoilemaan, Matt. 24:42 ”Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä hetkenä teidän Herranne tulee.” vrt. Luuk 21:36 www.terveystieto.info/ylostempaus/ylostempaus.html

Lohdullista ja turvallista on näissä myllerryksissä tietää, että Jumala on kanssamme. Hänhän on nimeltään myös Immanuel. Herramme lupasi: "Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.” Matt. 28:20. Herra Jeesus tahtoo olla myös Sinun kanssasi. Se on mahdollista juuri nyt, jos vain tahdot, voit sanoa: Rakas Jeesus tule minun elämäni Pelastajaksi ja Herraksi. Anna kaikki syntini anteeksi, tahdon tehdä parannuksen ja kääntyä pois synneistä Sinun puoleesi. Kiitos Herra, että otat minut vastaan ja tulet sydämeeni asumaan. Joh. 1:12.

Katuvalle julistan Herran palvelijana, että saat uskoa kaikki syntisi anteeksi Jeesuksen Kristuksen nimessä ja sovintoveressä.

Nyt olet uusi luomus Kristuksessa Jeesuksessa. Vanha itsekäs luontosi on ristiinnaulittu Herran kanssa. Herra Jeesus asuu ja elää Sinussa. Anna Hänen täyttää Hengellään joka päivä. Kun kiität ja ylistät Häntä, Sinut täytetään armolla ja rakkaudella. Ota vastaan Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi. Herra johdattakoon Sinut elävään seurakuntaan ja uskovien yhteyteen. Yksin on vaikea pysyä uskossa. Rukous on yhteyttä Herraan. Hän odottaa Sinun rukouksiasi. Saat kasvuvoiman Hänen sanastaan Pyhästä Raamatusta. Syö sitä sanaa päivittäin, koska sen kautta kasvat Hänen tuntemisessaan Jumalan ihmiseksi. Voit kirjoittaa minulle Sinun ratkaisustasi!!! (osoite on alussa).

Tärkeä periaate on tämä: ”Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa.” Room.6:11

Pilvinäky on toteutunut nyt jo monella tavalla. Olen saanut julistaa evankeliumia hyvin suurelle joukolle ihmisiä eri paikkakunnissa ja maissa. Monet ovat tehneet ratkaisun Jeesuksen puoleen. Tätä on tapahtunut kaduilla ja kujilla, laitoksissa ja kulkuvälineissä sekä tilaisuuksissa.

Kristus

 

Voin sanoa Paavalin tavoin, etten voi olla tottelematta taivaallista näkyä.

Olen hyvin kiitollinen vaimoni Leena ja äitini Ingan tuesta sekä sisarien ja veljien rukoustuesta. Herra on hyvä ja uskollinen, vaikka itse olen mitä olen. Iloinen olen isäni Leon puolesta. Hän tuli uskoon vuonna 1987 ja siirtyi kirkkauteen vuonna 1998. Hän on odottamassa meitä. Jälleennäkemisen toivo on vahva Kristuksessa Jeesuksessa.

 

 

 

 

 


Turun Martinkirkon tiistai-illoista

Näihin iltoihin on osallistunut paljon väkeä Turun seudulta ja kauempaakin. Kun tiistai toisensa jälkeen ihmisiä tulee uudelleen ja uudelleen kirkkoon, on se merkki siitä, että he saavat hengellistä voimaa tilaisuuksista. Olen itsekin käynyt Ilpoisten piirin tiistai-illoissa säännöllisesti vuosien ajan. Olen saanut uudistua uskossa ja kokea ulkoista ja sisäistä parantumista.

Tiistai-illoissa on rukoiltu esirukouslappujen puolesta. Illan päätteeksi on ollut mahdollisuus tulla rukouspalveluun. On voinut puhua ja rukoilla rukouspalvelijan kanssa asioista, joihin toivoo jumalallista puuttumista. Aiheet ovat erilaisia - fyysiset ja psyykkiset vaivat, sosiaaliset suhteet, omaisten pelastuminen ja parantuminen jne.

Monet ovat Martinkirkossa kertoneet miten Herra on parantunut kun on rukoiltu.

Pitkäaikaisen omakohtaisen kokemuksen perusteella voin todistaa, että ihmeitä todella tapahtuu. Olen lukenut satoja ihmisten kirjoittamia lappuja, joissa on kerrottu rukousvastauksista mm. parantumisista. Ihmisiä todella pelastuu, uudistuu, vapautuu ja parantuu. Eivät tosin kaikki. Joskus apu kestää tai jää odottamaan. Saamme myös Paavalin tavoin kantaa pistintämme. Koen itsekin edelleen rikkinäisyyttä ja heikkoutta. En silti menetä toivoani, vaikka kaikki asiat eivät muuttuisikaan.

Sairaat kokevat joka tapauksessa, että rukous antaa voimaa jäädä Herran parantavan voiman alle. Siunaamme lääkitykset, tutkimukset ja leikkaukset sekä hoitohenkilökuntaa.

On tärkeää tuoda kaikki tarpeemme rukouksessa Herran Jeesuksen nimessä Isälle tiettäväksi. Silloin saamme myös sen rauhan, jota tässä rauhattomassa maailmassa tarvitsemme. Herra Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Hän on todella sovittanut maailman ja sen ihmiset. Hänen haavoissaan olemme myös parannetut. Tervetuloa Martinkirkon tiistai-iltoihin kokemaan itse Hänen eheyttävää rakkauttaan ja läheisyyttään.

Katso tallenne Ilpoisten piirin tiistai illasta

Karttalinkki: http://www.opaskartta.turku.fi/ hakusana=huovinkatu

 

Tuula Ekbom

Tuula Ekbom

 

”Kaikki se, mitä Jumala on puhunut, on tähän asti toteutunut. Suurta herätystä odotan Hänen lupauksensa mukaisesti. Pyhä Henki on puhunut myös seurakunta-ajan päättymisestä ja Jeesuksen toisesta tulemisesta noutamaan morsiusseurakuntaa. Sen tähden nyt on aika saada Pyhän Hengen öljyä lamppuihin,että olisimme valmiit,sillä Hänen tulemuksensa hetki on salainen ja äkkinäinen. Tähän meitä valmistetaan - toisin sanoen koko palvelustyöni perustuu Jumalan antamaan herätysnäkyyn”, kertoo Ilpoisten piirin vetäjä Tuula Ekbom Turun kaupungista.

 

Turun Ilpoisten piiristä

”Koska tiistai-iltaisin Ilpoisten seurakuntatalolla oli ahdasta, tarjosi Martin seurakunnan kirkkoherra omaa kirkkoaan näille illoille. Vuoden 1993 syksystä alkaen Martin kirkossa on kokoonnuttu tiistai-iltaisin. Näihin Sanan, rukouksen ja ylistyksen iltoihin on saapunut väkeä n. 300-500 eri puolilta.Tilaisuudet ovat yhteiskristillisiä, joten tulijoita on myös vapaista suunnista.

Vieralevina puhujina on ollut saarnaajia ja pastoreita eri seurakunnista aina ulkomaita myöten mm. Intiasta, Afrikasta, Vietnamista ja Israelista. Jokainen ilta on erilainen. Herra ilmoittaa minulle tiedonsanoina tai ilmestyksinä, mitä Hän on tekemässä. Joka tiistai 5-20 henkeä pelastuu Martin kirkossa. Monet ovat parantuneet hyvin vaikeistakin sairauksista mm. kuurot ovat saaneet kuulonsa,tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä sisätauteja on parantunut. Kun löysin armolahjat Raamatusta, aloin tietoisesti pyytää niitä Jumalalta. Hän yllätti minut, sillä raamattupiirissäni Herra paransi lähes kaikki. Sitten alkoivat ihmisetkin tulla kokoukseemme.

Usein rukoillessani sairaan puolesta, näen kuvan joko sairaasta, sairaudesta tai valokentästä sairaan kohdan päällä. Kun saan tiedon sanan tilaisuuden aikana, tulevat ihmiset kertomaan, että kun se sana tuli, niin tapahtui parantuminen. Parantumisia on tapahtunut myös puhelinrukousten kautta. Monia hyvin vaikeitakin sairauksia on parantunut mm. syöpäsairauksia” kertoo Tuula Ekbom.

 

Ylistyskuoro

Ilpoisten piirillä on myös ylistyskuoro, joka kiittää Herraa Hänen hyvyydestään ja ylistää Jeesusta. Kuoroon kuuluu myös soittajia ja kuoronjohtaja. Työhömme kuuluu myös radiolähetykset Radiodeissä (www.radiodei.fi) taajuudella 107,3 MHz (Turku) maanantaisin klo 19.00 (parittomat viikot). Tuolloin voi kuulla radiosta mm. aikaisemmin nauhoitettuja iltoja Martinkirkossa. Olemme myös kerran kuussa tai kahdessa valtakunnallisessa radiodein ohjelmassa (Sanan ja rukouksen illat perjantaisin klo 21.40 alkaen). Lisätietoja tästä linkistä.

 

Iltoja on myös nauhoitettu kristillistä tv-asemaa varten. Ohjelmia on ollut satunnaisesti tv-Seiskassa (http://www.tv7.fi )

Lisäksi työmme tukena on esirukoilijoita, jotka vuosien ajan ovat rukouksin kantaneet erilaisia aiheita koskien mm. Suomen herätystä ja seurakuntien valmistumista herätykseen.

Tuula Ekbom on ryhmänsä kanssa kiertänyt ympäri Suomea eri seurakunnissa. Kutsuja on tullut niin luterilaisista kuin vapaistakin suunnista lähinnä helluntaiseurakunnista ja pelastusarmeijasta. Voit kuunnella tästä vuonna 2007 tallennetun tilaisuuden Vammalan vapaaseurakunnasta.

Martinkirkko

Linkki: http://www.ilpoistenpiiri.net

Päivitetty: 2013

Kuvat ja tekstit: Lassi Erpiö, Leena Erpiö. WWW-toteutus kuvauskomeetta.fi